Beste Axis sporter,

Sinds 1 juli hebben wij onze deuren weer mogen openen! Maar natuurlijk zijn we onze trouwe leden niet vergeten. 

Jullie hebben ons gesteund en geholpen door jullie lidmaatschap niet op te zeggen. Zoals door ons beloofd worden jullie hiervoor gecompenseerd.

We hebben volop over de compensatie voor jullie nagedacht, hierbij hebben we uiteraard rekening gehouden met het voortbestaan en de continuïteit van Axis maar ook met de gevolgen en de consequenties voor jullie.

Om zo goed mogelijk met alles en iedereen rekening te houden hebben we een aantal voorstellen voor compensatie voor jullie uitgewerkt zoals onderstaand.

Compensatieopties:

  1. De incasso stoppen tot in elk geval 20-5-2020 en volledige compensatie voor alle weken die we zijn gesloten en die wel zijn geincasseerd

 

  1. De incasso gewoon door laten lopen en volledige compensatie voor alle weken die we gesloten zijn geweest in de vorm van 25% korting op de incasso’s vanaf het moment dat we weer open gaan totdat je volledig bent gecompenseerd

 

  1. De incasso’s mogen doorlopen en vanaf periode 5 (per direct) ontvang je 20% korting op je lidmaatschap zolang als je lid blijft bij Axis.

 

  1. Compensatie in de vorm van Personal Training / Voedingsschema’s / Meet - en weegmomenten

 

  1. Je draagt Axis een warm hart toe en de incasso’s mogen gewoon doorlopen

 

  1. Een voorstel van jouzelf………

 

Wij staan open voor elke vorm van compensatie en we willen onze leden behouden en jou compenseren op een manier die jou het beste past.

Door de combinatie van compensatiemogelijkheden ontstaat er voor ons wat spreiding zodat we dit zo goed mogelijk op kunnen vangen.

 

Blijf gezond en we zien elkaar snel in onze sportschool!

Met sportieve groet,

Axis Fitness