Beste Sporter,

 

Vol spanning hebben wij (net als velen van jullie) naar de persconferentie gekeken inzake de mogelijke versoepeling van de corona maatregelen.

Helaas voor ons en onze leden geen goed nieuws. De deuren moeten op last van de overheid voorlopig nog gesloten blijven tot 20 mei 2020.

 

De afgelopen weken zijn we volop actief geweest met reparatie, onderhoud en opfrissen van onze sportschool in de hoop jullie op korte termijn weer te kunnen verwelkomen echter helaas ……

 

Eigenlijk had er afgelopen maandag een incasso moeten plaats vinden maar deze hebben wij in afwachting van de persconferentie even opgeschort.

We hebben volop over de compensatie voor onze leden nagedacht, hierbij dienen we uiteraard rekening te houden met het voortbestaan en de continuïteit van Axis maar ook met de gevolgen en de consequenties voor onze leden.

Om zo goed mogelijk met alles en iedereen rekening te houden hebben we een aantal voorstellen voor compensatie voor jullie uitgewerkt zoals onderstaand.

Compensatieopties:

  1. De incasso stoppen tot in elk geval 20-5-2020 en volledige compensatie voor alle weken die we zijn gesloten en die wel zijn geincasseerd

 

  1. De incasso gewoon door laten lopen en volledige compensatie voor alle weken die we gesloten zijn geweest in de vorm van 25% korting op de incasso’s vanaf het moment dat we weer open gaan totdat je volledig bent gecompenseerd

 

  1. De incasso’s mogen doorlopen en vanaf periode 5 (per direct) ontvang je 20% korting op je lidmaatschap zolang als je lid blijft bij Axis.

 

  1. Compensatie in de vorm van Personal Training / Voedingsschema’s / Meet - en weegmomenten

 

  1. Je draagt Axis een warm hart toe en de incasso’s mogen gewoon doorlopen

 

  1. Een voorstel van jouzelf………

 

Het opzeggen van je lidmaatschap is absoluut niet nodig, wij staan open voor elke vorm van compensatie en we willen onze leden behouden en jou compenseren op een manier die jou het beste past.

Door de combinatie van compensatiemogelijkheden ontstaat er voor ons wat spreiding zodat we dit zo goed mogelijk op kunnen vangen.

 

Ik hoop deze week zoveel mogelijk reacties te krijgen zodat ik de gewenste compensatie indien nodig kan verwerken in de incasso van periode 5.

Door  bovenstaande vind de incasso van periode 5 pas volgende week plaats in plaats van deze week.

 

Zodra de deuren weer open mogen zijn jullie weer van harte welkom.

Het je vragen over deze mail of wil je een nadere toelichting dan graag even een email of een telefoontje.

 

 

Hou vol, blijf gezond en hopelijk tot snel !!!

Met sportieve groet,

Axis Fitness